Hotell Barcelona

22 Jan

Barcelona är en fantastiskt kulturell stad och en weekend här är garanterat något lyckat. För den som söker hotell i Barcelona så kan man med fördel att söka sig till de centrala delarna då många av sevärdheterna ligger på bra gångavstånd ifrån varandra.

Mycket i Barcelona är centrerat runt La Rambla som är en lång gata full av gatuartister och affärer. Så vill du bo mitt i smeten bör du söka ett hotell i närheten. Quatro Nationes är ett hotell som ligger nära hamnen på La Rambla och en balkong mot gatan ger dig garanterat mycket att titta på. Lite avsides från La Rambla hittar du på bara en kort promenads vandring väster om La Rambla hotell i Barcelonas äldre kvarter. Slingriga små vägar ger en fantastisk spansk känsla. Prova exempelvis designhotellet Barceló Ravel som ligger alldeles intill Rambla de Raval som är Barcelonabornas egna alternativ till La Rambla.

Föredrar du istället att bo nära havet är området vid stranden fullt av hotell. Här har du nära till såväl sevärdheter som shoppingcenter och badmöjligheter! Möjligheten att kombinera storstad, sevärdheter, sol och bad är det absolut unika med Barcelona. ClassBedroom Apartments I är ett lägenhetshotell som erbjuder prisvärda nyrenoverade rum för upp till fyra personer alldeles intill sandstranden.
Länktips: Hotell i BarcelonaBarcelonaportalen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: